lørdag den 11. august 2012

CFW VISION 12' - PART 1

I går var jeg inde forbi Copenhagen Fashion Week Vision - i den gamle Terminal 2 - og kigge hvordan den kommende spring/summer kollektioner ser ud. 

Hvis jeg skal sige kort hvad der kommer af tendenser til næste år, så må det være Dip Tie Dye, pasteller, neon (hvilket også kører ind i efteråret), veste, jakker, sko alt med nitter. Desuden kommer der Urban Jungle tema, med safari inspireret tøj og dyreprint. 

Til sidst kommer der igen det klassiske hvide minimalistiske snit og sort, men gerne med kontraster i store statement smykker og generelt bare accessories med kant. 



Nyt fra Dr. Martens - Både den klassiske støvle med nitter, men også nye modeller fangede mit øje.


Nye farver fra One Green Elephant, som jeg synes gør det rigtig godt med deres 'to farvede' jeans. I LOOOOVE de pink jeans med blomsterprint. Ellers her til efteråret kommer de med deres klassiske to farvede buks, bare i fløjs kvalitet. Virkelig fedt. 

Selv Palladium kommer med dip dye modeller i flotte farver :) 


Flotte farver fra Second Female i fantastiske sommerkjoler og statement halskæder både i pasteller og kæder med perler.



Overfor var Just Females stand, hvilket var en stor stand i år og man kunne se at de havde arbejdet hårdt for kollektionen denne gang. De skilte sig ud, ved at være mere rockede og rå i udtrykket. Faldt for en sort cardigan med masser af nitter og perler. Ellers kommer der jakker og trøjer i noget skinnende fjer kvalitet. Fedt! Glæd jer :) 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar